Wie zijn we en wat doen we

De Stroopwafelkoning is opgericht in 2013 door Marc Broeders uit Oosterhout. Na vele ervaring met zijn koek- en snoepkraam op de markt in Oosterhout Noord-Brabant onder de naam Maranda's Koopjes is hij in 2013 geheel overgestapt naar een nieuwe uitdaging. Het verkopen van ambachtelijke eigen gemaakte verse stroopwafels was voor hem een droom die uit kwam.

Marc staat met zijn kraam vol met stroopwafel- producten elke zaterdag in het centrum van Bergen op Zoom, een tweede kraam staat op Zaterdag in Halsteren. Uiteraard staat Marc ook zijn mannetje op evenementen, feesten en partijen, braderieën en/of jaarmarkten.


50 Jarig Jubileum de Blauwe Kamer Breda

Juni 2014 - Breda

De Stroopwafelkoning was ook van de partij in Juni 2014 tijdens het 50 Jarig Jubileum van de Blauwe Kamer. Tijdens dit evenement trad de zanger Frans Bauer uit Fijnaart op. Ook nam Frans uitgebreid de tijd om zelf een stroopwafel te maken en te bakken. Samen met de Stroopwafelkoning en zijn fans werd het een groot feest.

Utopia, koninklijk bezoek

Januari 2014 - Laren

De stroopwafelkoning was op bezoek bij Utopia, een programma van SBS6. De aanleiding van het gesprek was een bio-markt die werd gehouden op het terrein van Utopia. Natuurlijk waren wij geïnteresseerd en hebben wij op zondag 2 Februari 2014 onze overheerlijke stroopwafels verkocht.

Lees hieronder een publicatie van Utopia

Bergen op Zoom

map

Lombardenstraat 23
4611 VZ Bergen op Zoom

Elke Zaterdag
van 09.00 tot 17.00.

Voor vragen mail ons:
info@destroopwafelkoning.nl